ЈП НИСКОГРАДБА ОХРИД - Охрид
  (046) 260 298

Сектор за планирање, проектирање, катастар, надзор и техничка припрема

Секторот за планирање, проектирање, катастар, надзор и техничка припрема е формиран во состав на ЈП НИСКОГРАДБА ОХРИД - Охрид со цел да ги следи, услужува и обединува сите заеднички функции на техничкиот дел на ЈП НИСКОГРАДБА ОХРИД - Охрид преку своите одделенија:

  • одделение за планирање, проектирање, катастар и надзор
  • одделение за техничка припрема и услуги

Октомври '17

ПВСЧПСН
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Поважни тел.

Централа

046/260-298

Дежурен тел.

075/231-408

Цистерна

075/231-408