ЈП НИСКОГРАДБА ОХРИД - Охрид
  (046) 260 298

Сектор за механизација и транспорт

Делувањето на овој Сектор во склоп на Јавното претпријатие се насочува кон потребите на другите сектори на претпријатието. Грижата за возилата, машините и другите метални конструкции претставува основа на работењето на овој сектор.

Планското работење на овој сектор се сведува на редовно превентивно и инцидентно одржување на товарните возила, градежните машини, транспортните возила и другата наменска опрема.

Внатрешната организација овозможува вршење на сите работи од дејноста на претпријатието во неговите делови и целина.

Декември '17

ПВСЧПСН
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Поважни тел.

Централа

046/260-298

Дежурен тел.

075/231-408

Цистерна

075/231-408