ЈП НИСКОГРАДБА ОХРИД - Охрид
  (046) 260 298

Сектор за изградба, одржување и реконструкција и заштита на локални патишта, улици и други објекти од нискоградба

Основна дејност на Секторот е изградба, одржување, реконструкција и заштита на локални патишта, улици и други објекти од нискоградба. Секторот ги извршува следните активности:

  • Одржување и реконструкција на локални патишта и улици,
  • Одржување на ревизиони, приклучни и прекршни шахти Нивелирање на водоводни и канализациони шахти со сообраќајниците и тротоарите,
  • Санирање на помали раскопани површини настанати како последица на отстранување на дефекти на водоводна и канализациона мрежа.

Октомври '17

ПВСЧПСН
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Поважни тел.

Централа

046/260-298

Дежурен тел.

075/231-408

Цистерна

075/231-408