ЈП НИСКОГРАДБА ОХРИД - Охрид
  (046) 260 298

Планирани активности

Страната е во изработка ...

Октомври '17

ПВСЧПСН
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Поважни тел.

Централа

046/260-298

Дежурен тел.

075/231-408

Цистерна

075/231-408