ЈП НИСКОГРАДБА ОХРИД - Охрид
  (046) 260 298

Галерија

DSC00032.JPG
previousOverviewnext

Декември '18

ПВСЧПСН
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Поважни тел.

Централа

046 260 298

Дежурен тел.

072 265 894

Цистерна

075 231 408