ЈП НИСКОГРАДБА ОХРИД - Охрид
  (046) 260 298

Галерија

DSC00031.JPG DSC00032.JPG DSC00035.JPG DSC00037.JPG IMG_0226.jpg IMG_0227.jpg IMG_0231.jpg  

Јули '19

ПВСЧПСН
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Поважни тел.

Централа

046 260 298

Дежурен тел.

072 265 894

Цистерна

075 231 408