ЈП НИСКОГРАДБА ОХРИД - Охрид
  (046) 260 298

Галерија

DSC00031.JPG DSC00032.JPG DSC00035.JPG DSC00037.JPG IMG_0226.jpg IMG_0227.jpg IMG_0231.jpg  

Октомври '17

ПВСЧПСН
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Поважни тел.

Централа

046/260-298

Дежурен тел.

075/231-408

Цистерна

075/231-408